Sjukdomar fyy och blää. . .

Nu har sjukdomar hittat till oss oxå fyy och blää säger jag bara, fast vi ska inte klaga för vi har klarat oss med bara enkla förkylingar medans andra har haft både magsjuka influensan mm mm. Fast man blir ju så dålig el jag blir iaf när man får vissa oönskade sjukdomar. Nu är det Maximus tur att få feber ligger nu med 39 grades feber och hosta men han är den ända som klarat sig från magsjukan så hoppas verkligen att han inte får den nu.

Igår var vi duktiga med att släcka ner för jordens klimat var nog ensamma om det i hela målerås känndes det som, fast det känns bra att vi gjorde det och vilken mysfaktor det blev på köpet haha vi fortsatte att ha det släckt sen för att det var så mysigt.

I fredags var det sista let´s dance oj oj vilken dans hon gjorde Laila Bagge men jag tycker Magnus är superduktig och var en värdig vinnare dels på hans kroppsbyggnad hans vikt och att han aldrig har dansat så jag tyckte verkligen han var bäst just i detta men annars är ju Laila överlägsen hon var ju superduktig men sen har hon ju dansat innan oxå.
Men som sagt jag står ändå för att Magnus var den rätta till att vinna... fler som tycker som jag??

Måste nog ta och lyssna lite på Celine Dion nån dag guud vad jag älskar henne, hennes låtar man bara ryser när hon sjunger.

Detta var väl allt för mig denna gången!
Kram på er

Tjolahopp

NEJ. . . . NEJ. . .

Jag vill inte ha mer snö nu!! Jag vill ha VÅR!!! Fy vad tråkigt att denna snön kom precis när mina skogsrundor för löpning började bli fina tusan oxå, ville säga F*n men ska inte vara så ful i munnen. Men visst bakslag får vi ju alltid men ändå nej nej nej jag vill inte haha. Det sprudlade ju så härligt i kroppen i helgen när solen sken, men men det är väl sånt vi får räkna med, det lär väl inte vara den sista snön . . .

Jaha och magsjukan kom även till oss och hälsade på blää blää säger jag bara, T och T har varit dåligast, dom har haft hög feber oxå, stackarna, jag  mår ju bara dåligt av att veta att dom har det haha ni som känner mig vet haha. Men maxi och jag har klarat oss än så länge iaf.

Igår fick våran smirre inte vara hane hela vägen ut haha han kastrerades igår, han återhämtade sig bra men gud vad Mysan vår andra katt fräste åt honom när han kom hem, han luktade väl inte detsamma längre när han hade varit på djurkliniken hela dagen. Men idag har dom lekt och stimmat och sovit, hoppas han kommer bli den lugna hanen nu istället. Jaha detta var väl vad jag hade att bjuda på för denna gången.

Tjolahopp på er!!

växjö bad. . .

Igår var vi i växjö och badade, det var mkt roligt killarna var helnöjda efter nästan 4 timmars bad. Vi åkte vattenrutchebana och åkte virvelvind och bara mös, var även ute och badade dom ha så man kan simma ut och vara ute. Även barnet i mig kom fram när vi var där, jag älskar faktiskt vatten, tycker det är superkul, om det finns roliga saker vill säga. Lägger in lite bilder på grabbarna i plurret :=)




Maxi i barnpoolen


Fika paus!!


Lite av badet


Tim och Maxi på klätterväggen

Dom hade svårt att bestämma sig bara vilket vi skulle göra Leos lekland el badet så badet vann nu, men nästa gång jag är ledig igen sa dom då ska vi åka till leos.

Var ju fortfarande en fin em när vi kom hem så det blev till att klippa lite i träden oxå.
Och även sitta uppe halva natten med en magsjuk Tim inte alls kul när han kräktes med 10 min intervaller mellan 02.00 och halv 8 så idag är man lite seg tycker jag men men vi hann ha det trevligt iaf på dagen och tur var väl det att det inte hände där.

Kram på er

Bra dag. . . Tråkig dag. . .

Idag har det både varit en bra dag och en tråkig dag.
Börja med den bra, jag har varit och tränat med Tette idag och det är alltid toppen, det är så härligt att ha en sån bra vän i sitt liv. Sen har ju faktiskt solen visat sig idag oxå och det gör så  att vår känslorna börjar spirar i kroppen haha så det blev även promenad på em.
Nu till det tråkiga då, det är att Tommys farmor har lämnat oss helt oväntat och hastigt, hon somnade säkert gott igår och vaknade aldrig mer hon låg så fin i sin säng sa dom när dom kom in till henne, dom började ana nått när hon inte hade låst upp dörren på morgonen, hennes ena son brukar alltid titta in till henne på morronen och nu kom han inte in men till slut hittade dom en nyckel och gick in och hittade henne sovandes fridfullt i hennes säng, sjukt att säga detta men så skulle jag verkligen få sluta mitt liv när det är dags för det, det är nog det finaste, bara få somna in utan smärta el oro, för det tror jag inte hon hade el det hoppas jag iaf att hon inte hade. Så nu väntas en begravning till tyckte det var nyss jag var på min mormors. 
Delade känslor i detta inlägg idag.
Barnen tog det faktiskt bra, hon har det bra i himlen nu med g-farfar
barn är så härliga så med deras tankar Puss mina älsklingar älskar er mest!!!!

Tjolahopp på er!!

Jobbarhelg. . .

Denna helgen har varit en jobbarhelg, har jobbat lör-sön 7-16 och jobbar måndag till 13.30. I går var vi på kalas hos min bror, mmm och fick mkt god mat, gott jimpan!! och  ja jag smakade lite på efterrätten oj oj den var oxå jätte god, sen åkte vi hem och hela familjen (utan Maxi för han somnade redan i bilen hem) softade framför tv:n till melodifstivalen, just det ja på tal om melodifestivalen. VANN RÄTT LÅT??? ja det gjorde den ju tyvärr, för det var ju vi i svenska folket som röstade fram den. . . men jag tror nog att den kan gå bra i Moskva, fast det var ju inte min favvo, min var ju Sarah Dawn Finer!! Hennes röst gör så att det ryser i hela min kropp haha. Så den här helgen har man inte hunnit så mkt få ta igen det nästa helg då jag är ledig :)  Måste bara göra ett tillägg Tette har fått en hund! Och det är mensvärksterrien pronaxen!!! *skratt* yes jag fick till den.

Tjolahopp på er!!

spinning...

 I tisdags var jag på spinning, var verkligen år och dar sen, men ack så himla kul det är man bara känner svetten bara dryper om en och man känner verkligen att det har gett något, sån underbar känsla. Det var min svägerska som tog mig till friskis för ett medelpass, haha starta med ett medelpass när man inte kört på flera år känns det som, men det gick jättebra, vågade inte ta i för mkt för jag visste ju inget om hennes program så nästa gång vet man ju och då kan man lägga i en växel till, men min svägerska var mkt imponerad av mig attt jag orkade hänga med på alla upp och ner bak och fram haha men jag är envis som bara den när jag tränar. I måndags var jag och styrketränade med T och det gick oxå jättebra vi höll nog på i nästan 1,5 timme så lite kändes det ju i benen på spinningen, men jag har hört att det är bara bra att träna bort träningsvärken och det stämmer faktiskt. Onsdag och torsdag har varit vilodagar för mig med träningen, men det finns ju alltid att göra i ett hem, städa tvätta osv så vilodagar har det ändå inte varit. I Helgen blir det jobb 7-16 både lördag och söndag sen ska vi till min bror på kalas på lördag efter jag har slutat, mm och god mat blir det oxå hehe. Var väl allt för stunden just nu.

Tjolahopp!

kryddparty. . .

I onsdags hade jag kryddparty, det var mkt trevligt vi var ett gäng tjejer så en del trams blev det ju oxå, typiskt kvinnor :)
Annars har väl dagarna flytit på bra, känner mig allmänt lycklig just nu, bara gillar läget tror jag hihi. I fredags var vi hos svärföräldrarna då svärfar har fyllt år så det bjöds på god mat och lite vin me like!! Och igår var vi hos ett par vänner på kvällen och åt älgstek så himla himla gott var det tack ännu en gång eve!! Idag då blir det kroppkakor hos min mamma och pappa för han har oxå fyllt år men va sjuka förra helgen då vi skulle haft kalaset, så hela helgen har vi varit bjudna på mat hihi mee like. . . .Det är så roligt att få komma bort lite ibland till andra, men även roligt att bjuda hem folk oxå och göra det lilla extra man kanske inte gör annars.
Träningen har jag varit jätte dålig med denna veckan:( och det är inte kul men nu till veckan ska det bli nya tag igen, vill verkligen träna, det är ju skönt när man väl kommer iväg. Ska försöka att inte göra detta så långt men det var nog vad som har hänt hos familjen Håkansson/ Sundin denna veckan
Ha det bra allihopa Kram till er som läser!!!


Lite av varje. . .

Måste bara lägga upp lite bilder på lite av varje, fast dom är inom samma vecka iaf hihi

Det var finare i verkligheten, himlen var precis rosa en tidig morgon när jag körde till jobbet. Vid orranäsasjön


Härlig vinterbild på orranäsasjön då på g hem från jobbet :)


Värsta vintervägen, var glashalt blev snopen då vägarna annars var helt snöfria och fina.

Typ som denna 200 meter senare.


Tisdag. . .

En helt vanlig tisdag och jag har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg ber om ursäkt för det.
Idag har vi haft möte på jobbet gick hyffsat tycker jag, tog 2 panodil innan mötet haha får alltid sån skallevärk efter vi har haft möte och jag hade verkligen inte tid att få migrän idag, ensam med grabbsen denna vecka så då är det inte kul att inte må bra, men jag klarade mig. I morgon ska jag ha kryddparty hemma, ska bli kul några från jobbet kommer och några från byn hihi. Ska väl försöka få in lite träning i morgon oxå på min lediga dag, passa på när killarna är i skolan så jag kan ta den tiden till dom sen när dom kommer hem.
Hoppas jag skriver snart igen
ha det så bra så länge
kram på er!!

RSS 2.0