Jag äger.... hihi om man får skryta...

I fredags så var vi hos en kompis och henns nya pojkvän. Sån supertrevlig prick, tommy och han fattade nog tycke direkt el iaf tommy gjorde det för honom, men T håll i honom du är verkligen värd en sån underbar man som han. Vi åt god mat och gott vin :) min svägerska kom och hämtade oss sen på kvällen, och killarna lekte jättebra hela kvällen allt var superbra tycker både tommy och jag och det är roligt. Sen efter ätningen började killarna, barnen alltså sjunga singstar och Tette jag jag var ju inte sena på att hänga på haha lite vin och så sjunger man skitbra haha, fast jag ägde verkligen och det erkände Tette du kunde ju verkligen sjunga ju, fast hon var inte dålig hon heller hon har rätta country rösten hehe, men som sagt man tror ju att man kan låtarna men ack så fel vi sjöng ibland haha men roligare blev det, sen kom gubbarna och hängde på men ghaaa oj oj säger jag bara inget illa menat älsklingen min men du kan verkligen inte sjunga fniss så det blir till att införskaffa abba singstar tror jag bestämt. Barnen tycker det är roligt att försöka sjunga med så gott dom kan var några låtar på svenska som dom kunde. Men tack Tette för en helt underbar och rolig kväll vi hade, det måste vi göra om!!!
Så igår blev bara en slappar dag i soffan känndes det som, men skönt det oxå tim och maxi var rätt trötta dom oxå igår.
Men idag tog vi nya tag och städade hela huset från golv till tak haha, det är så skönt att göra det tilsammans allt går så mkt fortare då så nu klara det sig väl en vecka iaf tills det är dags igen, men dammsugning sker ju dagligen för att man har hunden som fäller och drar in massa grus osv.
Detta var väl vad som har hänt hos familjen Håkansson/ Sundin denna helgen
Tack och hej så länge!!!

har inte hunnit blogga tyvärr...

Precis så har det varit, har helt enkelt inte hunnit skriva ner några rader ens, men här kommer lite bilder på ett isfiske vi gjorde för ett par helger sen, kommer nog bli några såna inlägg detta är ett av våra famlijeintressen som vi kan göra allihopa som vi tycker om allihopa oxå, annars kan bli lite si och så  här med vad vi tycker om och inte tycker om hihi pappan i denna familjen är ju fiskegalen och vill då att barnen ska tycka det är jätte roligt oxå men det är inte alltid dom gör det men detta tycker vi alla om och det är kul.
Förkylda har vi hunnit vara oxå hela familjen det är mindre kul. Jag låg helt pall igår näsan var som en vattenkran så fort man hade huvudet upprätt och nös hela tiden, men idag känner jag mig bättre och det är skönt.
Ha det gott alla där ute i vida världen!!!


Familjen Johansson var med oss och isfiskade


Maxi håller på att ta upp en gädda. . .

Men pappa fick hjälpa till lite


Vi var ju och tittade på när brosarn och några kompisar till honom va och körde cross oxå, men gud va kallt det var
får bli varmare tills nästa gång vi åker och titta på dessa galningar igen

brosarn på sin cross som grabbarna fick åka en runda på

Skridskor åkning. . .

Idag begav vi oss till kvarnkulle sjön för att åka skridskor fast det blev bara killarna som åkte för jag har inga skridskor än, måste verkligen köpa mig ett par, nu det är ju  helt underbart att komma ut i det fina vädret och umgås lite med familjen och killarna tyckte det va jätteroligt men blev rätt trötta i fötterna efter ett tag, hoppas kylan håller i sig så det blir fler såna dagar, för att åka i ishallen är ju inte detsamma som att vara ute i friska luften. Lägger in lite bilder på åkandet, pappa tommy fick skotta en bana först för snön gjorde så att dom inte kunde åka ordentligt :)


Hej mamma, titta så duktig jag är


Lite ostabilt i början är det


Oj Oj snart trillar vi


Och så blev vi även lite trötta efter åkandet

Härlig start på 2009...

Vädret är på topp solen skiner och kylan biter i kinderna, liten aning för kallt men helt underbart att vara ute i.
Igår tog vi med grabbarna upp till en sjö här uppe i skogarna och skulle isfiska dom är verkligen så på hugget när det ska nappa men tyvärr blev det inget napp, antagligen för kallt trodde Tommy, men vi fick en härlig dag med solsken och korvgrillning iaf och det är inte fy skam det heller. Hoppas bara det fortsätter att vara lite kallt så vi kommer ut några gånger till och även då kanske åka skridskor oxå, måste nog köpa mig ett par det kan nog vara roligt att åka lite igen nu på äldre dar. . .




 




RSS 2.0