En dag på stranden. . .

Idag har vi haft en heldag i Vita sand, det var så skönt! Det var verkligen semester. Killarna var så noga med att smörja in sig och tur var väl det för det blåste och fläktade så man kände inte hur varmt det var och det fick jag resultat av haha jag blev nästan som en kräfta och jag som tänkte att jag behöver inte smörja in mig jag har ju redan grunden men ack så fel det blev, men men det är jag som får svedan inatt och inte killarna och tur är väl det. Men man ser verkligen vilken effekt solkydd har jag bruka bränna mig mellan brösten lite intimt kanske för er som läser men inget så, så där smorde jag mig och där är det nu en vit fläck medans jag är rödbrun på resten av kroppen haha. Så nu blir det skuggläge ett par dagar ska se lite nästa vecka om vi ska åka dit igen killarna älskar verkligen att bada i havet. Tror nog Tim va i i 1,5 timma med en kompis från skolan som hade sin husvagn där så hon tyckte nog det var kul när det kom nån som hon kände och var i samma ålder.



En av mina 2 underbara söner fastnade på bild

Strandkramar från oss

SEMESTER!!!

Åhh så skönt, nu har man 4 veckors semester och första dagen blev kanon, solen sken nästan hela dagen guttans och dom säger ju att det ska bli finare nu till veckan me like. . . Konstigt nog har bara barnen badat en gång idag nu när det varit så varmt annars har dom minsann badat i 15 gradigt vatten brrr. Litet kort inlägg idag kommer kanske mer en annan dag

/Jessan


3 kvar. . . .

Åhh vad skönt det ska bli, jag har bara 3 arbetspass kvar att jobba sen går jag på semester i hela 4 veckor, ska bli så skönt!! Och då har jag beställt fint väder hoppas verkligen det kommer så att det inte blir så här hela sommaren gud va trist för alla iså fall. Tur det finns lekland då haha men det tänker väl alla då så då är det väl rena kaoset men men det är sånt man få ta då. Nu ska jag bara jobba mig igenom midsommarhelgen, kväll midsommarafton, dag på midsommardagen och delad tur på söndag.

Idag ska jag kaffa och äta kladdkaka med min bästaste T och kidzen ska leka med massa kompisar idag så det blir en fullbokad dag idag med, härligt.

Fullt upp. . .

Jaha nu är det sommarlov för kidsen, så skönt nu kan man få sova till att lite när man är ledig, nu behöver man inte stiga upp vid kl 6 för att skicka dom med bussen, guttans.

I fredags jobbade jag lite på morgonen sen stack jag till kyrkan dåp T och M hade avslutning där, sen åkte vi vidare till skolan då eleverna sprang ut och fick glass, som tur var så höll regnet uppe under förmiddagen super tyckte jag för jag trotsade regnet minsann ska det vara skolavsluting så ska man ha shorts osv men killarna tyckte inte det var kallt för dom hade ju ändå jackor på sig så då kändes det inte så kallt sa dom, bra tänkte jag. Sen åkte vi till nybban och firade lite på pizzerian dom fick välja mat och då tog dom det, jippi tänkte jag för mc donalds är ingen hit tycker jag och mina grabbar efterfråga inte det heller så mkt, dom tar hellre nått annat då. Sen var det att åka till jobbet igen och jobba ett par timmar till innan vi skulle ha personalfest,sommarfest på kvällen, vi brukar alltid ha det vid den här tiden dels för att välkomna semvikarierna och att vi går på sem, men gud var kul det är på dom festerna, vi äter gott dricker gott och LEKER, ja haha man blir som barn på nytt. Denna gången var det mkt roliga lekar Tack Evelyn och Maj-Britt för planeringen av sommarfesten den var toppen tycker jag iaf.

Nu till lördagen då. Då var vi bjudna på 40 års kalas här i byn, gud alltså vilket kalas, det var rena julafton och det var det verkligen hon hade tema julafton och det var jättekul, had dukat med röda dukar granen stod på scenen paket låg under granen, julstjärnor på borden ja allt vad som innebär jul. Ja t.om. julbord var det,  det var glögg som välkomstdrink, det var köttbullar janson, kroppisar,sill, lax ja allt, det var så himla kul mitt i sommarn och man fira jul. Tack J för ett underbart kalas. Det räckte ju inte med det heller utan senare kom ju ostkaka risalamalta saftsoppa frukt och grädde mm, godisbordet med knäck lussekatter osv ja ni skulle sett hihi.
Men nu kära vänner kommer jag till det roligaste. . . . vet ni vem som kom och hälsade på oss mer. . .  Jo men visst självaste tomten kom ju oxå snacka om att barnen blev snopna, tomten mitt i sommarn så tomten delade ut julklappar till alla barnen och alla oss andra som var på kalaset, snacka om julafton, vilket jobb att slå in alla dessa julklappar och det roliga var att dom var verkligen personliga, det var super och Jossé jag beundra dig, du är super säger jag bara Tack tack hoppas att alla tyckte det var lika roligt som jag tyckte och vilket planerande att göra alla paket personliga, jag är i chock tror jag. Ja det var verkligen roligt. Hamnade även vid ett bord där min kusins mamma oxå satt, världen är bra liten ibland, det trodde man ju inte att man skulle hamna på samma fest som henne, men det var verkligen kul att träffa hennen igen. Så sumering av helgens bravader så var det en super helg.
 

M´s klass framme i kyrkan och sjunger sin sång M står med rosa tröja och solbrillor :)


Utspringet på skolgården


En del av jobbarkompisarna


Några till av dom. . .


En utav lekarna vi lekte, man skulle pricka in en tampong i flaskan och doppa ner den i vattnen och sedan lyfta upp flaskan.


Bilder från Josses fest och julafton kommer komma in lite senare.


Ha det gott allesammans

Jessan

Dålig på att uppdatera. . . sorry

Vad har hänt sen sist mån tro, ja det kan man undra eftersom jag inte har bloggat på superlänge, men i ärlighetens namn har jag faktiskt inte hunnit, har varit fullt upp med allt tycker jag. Nå ja lite får jag väl berätta vad som har hänt.

*Jag har varit med på Linnea lunken och sprungit och det gick väl så där tycker jag kunde nog gått bättre men men det var första gången jag sprang så nästa hoppas vi på bättre tid nu har jag iaf en och gå efter ju på 5 km hmm ska jag skriva ut tiden, ja jag bjuder på det men observera jag gick en del av det oxå här kommer den 34.18 blev min tid Min tette tyckte det var bra för att vara första gången och kanske det man jag hade nig kunnat göra det bättre men jag tog i för mkt i början tyckte jag själv och sen var jag rädd om mitt ben har ju haft jätte ont i det, men fick tips av en att massera det antagligen är det så att musklemassan i vaden blir för stor för fort, haha kan låta som skryt men det är inget skönt jag lovar. . .

*Jag har även hunnit nå den magiska gränsen 30 ÅR haha men jag känner mig som 25 än och det är väl det som räknas, man är inte äldre än vad man gör sig eller hur det nu är, jag och talesätt hmmm.
Hade kalaset nu i helgen tillsammans med min bror som fyllde 25. Allt gick verkligen bra och jag blev helnöjd med allt jag fick Tack ännu en gång alla släktingar och vänner som läser min blogg som var på kalaset, det var toppen kommer kanske en del bilder på det sen fick mig ju en rejäl överraskning haha en ny cykel wow med stödhjul och plats för en bib på styret med slang till så jag kunde få i mig vätska sen stod det träningscyklar där bak på en skylt tror jag sen hade dom gjort ett hål i sadlen och satt en pinne likt en snopp där så jag skulle ut och cykla mkt sa dom hahaha det var skitkul.
Tackar även min bästaste bäste vän Tette för all hjälp jag fick av dig med servering mm tack tack tack, LY! Min Tommy och mamma var oxå super dom stod och grillade och var så duktiga och mamma hon drömde väl om kladdkakor natten innan kalaset hon hade nämligen bakat 10 kladdkakor på kvällen innan, varken J el jag tycker ju om tårta så därför blev det kladdisar mmmm sååå gott det är. Jag hoppas även att alla andra tyckte em/kvällen var lika rolig som jag tyckte.
En oförglömlig kväll för min del hoppas min bror var nöjd oxå!!!


min nya fina träningscykel

Nu ska jag inte trötta ut er med längre inlägg kommer nog mer en annan dag ha det så bra tills dess
Kram på er allesammans

Jessan!!

RSS 2.0