Weekend i Helsingborg. . .

I helgen har vi varit åt Helsingborg men vår familj och en annan familj, dom har barn i samma ålder som våra. Det var en kanon skön helg, enkelt simpelt och massa lek och bus. Vi kom ner på fredags kvällen, så då blev det bara ett bad i poolen och bastun sen hann vi inte så mkt mer, natten där sov jag väl inte så himla skönt men det gick. Så på lördagen började vi med en rejäl hotellfrukost gud vad jag älskar dom! Sen bar det iväg till busfabriken för lite mer lek och bus även för oss vuxna oxå hihi.

Vi kom sen tillbaka till hotellet igen då vi gick ner till gymmet och tränade lite el jag och A gjorde det, Tommy och dom andra barnen spelade pingis. Jag testade ett löpband för första gången riktigt kul faktiskt men orkade bara 5 km men A som då är 9 år sprang 1 mil i bara strumporna, duktig kille säger jag bara han var knappt andfådd.
S och R var och shoppade lite och kom senare tillbaka när det blev dags för lite bad och bastu igen, och S blev iknuffad av nån galen människa haha, trodde verkligen inte att han skulle putta i henne men det gjorde han minssan men vi fick reda på det sen att han hade druckit ganska många öl sa hans son.

Sen på lördag kvällen satt barnen på ett rum och fick kolla på tv i lugn och ro medans vi vuxna satt i det andra rummet och pratade och hade det trevligt.
Den natten sov vi superbra allihopa vaknade inte förrän straxt innan nio.
Blev sen till att checka ut och bege oss till min lillebror i Lund skulle lämna lite saker där. Men vilket väder det var där jisses säger jag bara har aldrigt varit i skånen på vintern men där fanns snö och kallt där med hihi






Detta var en jätte trevlig helg så det kommer vi nog göra igen och farligt dyrt var det inte heller.
 Kram från mig

RSS 2.0