pulkaåkning och korvgrillning. . .

Idag har vi haft en em i mariegrop i nybro med att åka pulka och grilla korv och träffa vänner som bor precis vid gropen. Tycker sånt är så mysigt och kul, även jag åkte snowracer och även mannen i huset här gjorde det oxå. Ja det var en härlig em med frisk luft synd att det inte var så soligt som det var dagen innan det hadeju varit toppen väder i så fall men vi hade kul ändå.

I lördags var vi hos ett par goda vänner och åt älgstek el 3 rätters var det, hade riktigt trevligt och mkt skratt blir det alltid där, mannen i deras hus är bara för rolig haha där finns inga ledsamheter inte, inte när vi träffas iaf. Barnen lekte och stimmade som jag vet inte vad, 4 pojkar lät som en hel skolklass =)

Så så fort tog denna helgen slut.








Då var det gjort. . . .

Jaha nu var det gjort, igår bokade vi en resa till grekland-kreta-agia marina, hittade ett väldigt prisvärt hotell. Så i September bär det av mot varmare breddgrader, ska bli så underbart det är verkligen nått jag längtat efter, även fast längtan kommer att bli lång så har man verkligen nått att se fram emot sen mot sensommarn/hösten. Vi ska åka med en annan familj och deras barn, vi har pratat om det innan men nu blev det av så det ska bli kul!!



grekland here we come!!!

RSS 2.0