Julen över. . . .

Nu är julen över och alla hade visst varit snälla i denna familjen, för tomten kom med klappar till oss alla. Barnen är helnöjda med denna julen dom fick allt dom önskat sig sa dom, och det var verkligen en önske jul i år. Julafton var vi hos min bror och på juldagen var vi hos svärmor och svärfar, så man frossade i god mat i två dagar ja det har väl varit fler än två dagar. Så nu efter nyår ska det bli nya tag med både mat och träning, måste ju hitta formen till beach 2010 hehehe.

I mellandagarna nu har killarna spelat lite fotbolls cup i nybro, det gick väl hyffsat för dom tror jag, jag jobbade så jag fick inte vara med och se men måste bara lägga in ett litet citat från min  lille son när han var på cupen igår med sin storebror, då gick han och en kompis runt i sporthallen och spanade in brudar och dom fick napp på några, då frågar tjejerna efter lite snack
-hur gamla är ni undrar dom?
-Maxi: ähh jag är tretton men bara lite liten till växten.
Tjejerna: Hur gammal är din kompis?
Kompisen: ähh jag är 13.5 men jag fick nått medel på mig så jag stannade i växten.

Haha vad jag skrattade när jag fick höra detta, dom är för härliga dom små liven, det ska börjas i tid haha.
 

Hej mitt vinterland. . .

Nu har vinter kommit till oss, hoppas bara den få ligga kvar tills julafton. Det skulle ju vara så underbart om det finge vara en vit jul denna julen, det blir mkt mysigare och en härligare julkänsla. Idag har vi varit och huggt vår julgran, hoppas den kommer bli fin när vi kommer att smycka den.

Vår gamle hund han bara älskar snön han borra ner hela sig i snön flera gånger om och rullar sig hela tiden, undrar allt om detta kommer bli hans sista vinter el hur länge han klara, han är ändå 11,5 år nu så man vet ju inte hur länge hans ben orkar, fast nu när snön kom blev han som en valp på nytt hehe.

Fundera nu på om jag ska bryta traditionen här som vi brukar ha att plocka fram alla tomtar nu istället för dagen innan julafton, då dom brukar komma fram, men granen kommer jag hålla på, tills kvällen innan julafton då är vi alla tillsammans och klär granen, mysigt.

Allt för mig för denna gången kram på er i kylan!!

RSS 2.0