Dålig på att blogga. . .

Sorry jag har varit jätte dålig på att blogga just nu. Tiden har helt enkelt inte funnits, får väl försöka ta tag i det igen, jag vet ju att ni vill läsa om oss här ute i skogen =).
Vad har hänt sen sist tros?

Jo jag bakade bullar i helgen kan ni tänka er JAG bakade bullar, jag är tyvärr ingen bak el mat mor tyvärr tycker det är så himla tråkigt, fast jag är duktigt på att säger min familj jag gör alltid så god mat tycker dom och bullarna gick oxå att äta faktiskt och den godaste kladdkaka gör jag oxå säger  min bästaste bäste vän.

Annars så har killarna börjat träna fotboll och det tycker dom är jätte kul och jag börja oxå tycka det är kul dels för att vi är ett gäng glada brudar som går en runda medans dom träna så tittar vi på dom sen när vi kommer tillbaka. Så veckorna bara springer iväg för dom träna mån och tis sen jobbar man lite och sen så tränar ju jag en del oxå men det känns skönt att vi blivit en aktiv familj allihopa det är kul att göra nått ihop sist var dom med mig och Tommy och sprang haha dom små barnen har ju bättre kondis än en annan haha.

Jag har varit barnvakt åt min bror och svägerskas flickor i helgen oxå, det var superkul, helt själv med dom utan mina barn, kan lätt bli svartsjuka annars, jag är ju deras mamma hihi. Så vi åt god mat och smaskade på godis och tittade på en prinsessfilm. Tycker det är så stor skillnad på tjejer och killar, dom lekte så fint tillsammans och var mysiga mot varandra medans mina bara lite hårdare, typ tjabb och bråk med varandra måste liksom komma en kommentar hela tiden, men det kanske inte är så bara jag som uppfattar det så, el så var dom extra snälla när faster var hos dom hihi men det tror jag inte. I helgen som kommer nu snart i väldig fart oxå är jag ledig såå skönt, så på söndag blir det väl till att smaka på dom bullarna som finns kvar, för då är det ju kanelbullensdag. När jag kom hem från jobbet häromdagen hade Tim och Maxi satt i sig en hel påse med bullar när dom kom hem efter skolan, lagom kul näe =)

Får väl hoppas att det inte tar lika länge som sist innan jag bloggar igen
Ha det bra alla ni som läser min blogg!!

Tjolahopp på er

Träning. . .

Som jag skrivit tidigare så har ju Tommy och jag börjat träna lite smått och vi var och handlade han ett par löparskor så nu springer han som bara den, tusan oxå, när han har gett sig f*n på nått så försöker han han hålla det till 100 %. Nog om det, detta inlägget var inget  kanske av intresse men en kul grej när jag skulle ta på mig mina löparstrumpor som vi oxå köpte. . . .



Så nu vet jag vilken som är höger och vänster, har jag aldrig sett på ett par strumpor att dom är märkta med L och R, men det är säkert nått klurigt med det!!??


Helgen förbi. . .

Då var denna helgen redan förbi oxå, dom går för fort helgerna. Vad har vi hittat på tros? Jo i lördags tog vi en tur ut i svampskogen och vi var ute i 3 timmar lite drygt och hittade faktiskt lite gula härligheter, mumma så dom ligger i frysen nu i väntat på oxköttet vi ska ha nu till hösten.




Igår var det bara en slö och slappardag hos oss. Jag åkte sedan och jobbade vid 16-22 så den blev inte så seg som jag tycker söndagar annars är, tycker man bara går och väntar på att det ska bli måndag och ny vecka.

Bussen. . .

Måste ju bara skriva om hur det har gått med bussen jag skrev om för nått inlägg sen. Det har gått bra vi hade lite samtal med rektorn på skolan som oxå tyckte det var vansinne att barnen ska behöva åka så tidigt, så han fixade busskort till våra småttingar, så nu får dom åka med den rätta KLT bussen och den går vid 7.25 och är framme i skolan 7.50 ca och dom börja 8.00. Kanon säger jag bara slipper dom även att står ute och frysa när vintern kommer och vara ute i ösregn, för dom får inte vara inne i skolan fast dom kommer så tidigt, så detta var verkligen den bästa lösningen och killarna älskar det, få åka KLT vet ni det är coolt, det gör ju annars bara dom stor barnen som går på högstadiet.

Kram på er

fullt upp. . .

Det känns som jag har fullt upp hela tiden, kan inte förstå hur vissa hinner med så mkt som dom gör jag tycker jag hinner ingenting känns det som. Jag har jobbat hela helgen 7-16 och måndagen oxå så den helgen bara sprang iväg och fullt ös är det på jobbet nu oxå, lite smått stressigt. Så denna helgen blev det inte mkt gjort jag och min lille son somnade i soffan vid halv 9 i lördags, bra Jesica bra!! vilken mamma somna så tidigt men jag var helt slut. På måndagen när jag vaknade så kände jag att jag ska minsann städa när jag kommer hem och så blev det dammade dammsög och torkade golven och skrubbade toan, eftersom man har 2 grabbar som gärna står när dom gör vissa behov så blir det till att städa av den så gott som varje dag men igår gjorde jag helt upp och ner på badrummet.

I tisdags så åkte jag och Tommy in till kalmar för han skulle köpa sig ett par löparskor. Vi har ju börjat träna=) och hans skor som han hade på den tiden han sprang dom var minst 10 år haha så det var dags för nya så det var han värd, men det blev dyrt så för mig blev det inget bara ett par gardiner till köket dom gick i beige och typ limegrönt så dom matcha jag med en längd över bordet som duk, blev kanonsnyggt om jag får skryta själv hihi. Putsade även fönstrerna.
Sen på em kom min bästastaste bästa vän hit upp och vi kaffade lite och pratade skit som vi alltid gör =) det blev även en löparrunda senare på kvällen tänkte först att näe jag orkar inte, jag har inte tid, näe jag är nog för trött, det finns ju tusen åter tusen ursäkter så på med skorna och ut skogen blev det, det var så skönt man känner sig såå nöjd sen efteråt och det är det som är det bästa det är nog det som  gör att man fortsätter tror jag.

Idag onsdag har jag varit ledig hade bara möte mellan 14-16 gick rätt bra tycker jag inget märkbart tjabb iaf. Ja just det jag vi var ute i svampskogen en stund på fm oxå och hittade lite kantareller mmm jag älskar dom. Sen kom mamma och pappa hit en stund på kvällen lämnade lite skor och kläder som hon fått av en väninna, det var en hel drös med fotbolls skor så nu blir det till att spela fotboll enl killarnas önske mål, vi får väl testa igen får vi se om dom tycker om det nu när dom blivit lite större innan var det väl inte så där jättekul. Men et är ju bara till att testa annars vet man ju inte om man vill göra det el inte. Hade på förslag att dom kan börja följa med oss på vår runda vi går och springer så kan vi träna ihop allihopa, ja sa Tim då kan vi bli en riktig träningsfamilj, ja ja ja visst, vi som träningsfamilj haha. . .
Detta var väl lite vad som har hänt hos oss nu.
Ha det så bra kram på er!!!

RSS 2.0