Vad har hänt sen sist. . . .

Usch vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen nu under semestern, men jag och vi har verkligen haft fullt upp. Så jag skriver  väl lite om allting men det kanske inte kommer i den ordning som det egentligen ska vara med det bjuder jag på. Som sagt vi har varit på stranden en hel del både Vita sand och saxnäs och ekerum så lite bränna hann man allt få innan det dåliga vädret kom, men jag får inte klaga jag hade verkligen 2 helt underbara veckor med strålande sol.
 
I Vita sand var jag med min svägerska och hennes töser och Emma och Hilding, det var en toppen dag, barnen lekte och badade jättebra.
Sen var Mannen jag och killarna och åkte runt lite i borgholm en helg sen stannade vi till vid ekerum så att dom fick bada lite, dom var så varma sa dom, men fyy jag tyckte minsann inte det var någon värme då det blåste vid vattnet men dom badade glatt mina barn är inga badkrukor har jag förstått, sen åkte vi vidare till ölands köpstad för lite shopping!

Saxnäs har vi varit 2 gånger en gång med min bästaste bäste vän Min T och hennes  son H den dagen var det jättevarmt både på land och i vattnet, där träffade dom oxå på ett par klasskamrater som har stuga där så dom lekte och stojade i vattnet och letade fisk mm Det var oxå en toppen dag, jag älskar verkligen solen och mår så bra när den lyser. Sen på kvällen kom fam Sjöö upp till oss vi åt lite god mat och pratade och deras barn spelade lego starwas det hade dom sett fram emot jätte länge så nu blev det av äntligen tyckte dom.

Det har oxå varit semesterfest här i Målerås dom sätter upp ett stort party tält sen bjuds det på mat och dryck starkt som svagt för byborna :) Fast vi gick aldrig dit vi grillade lite här hemma och hade väldans trevligt med T och H och hennes ja vad ska man säga "min man säger hon" men dom är inte gifta så pojkvän låter väl ok kanske hihi och det var en jätte trevlig prick, håll i honom hårt vännen men inte för hårt hihi.

Sen har vi varit på bio Ice age 3 det var en kanon kul film klart sevärd, men det kommer nog en 4 :a haha mer kan jag ju inte berätta om ni som läser detta ska se den, det är ju inte snällt.  och efter bion drog vi över till saxnäs och hälsade på ett par kompisar där Tim och Maxis klasskamrater och deras föräldrar, vi hade ju bestämt att vis ksulle komma över och bada då när Tommy oxå hade gått på semester men då kom ju det dåliga vädret så det blev ju inget bad så vi åkte över dit när filmen var slut vid 20 tiden men vad glada dom blev, dom fick ju träffas ändå så vi var nog inte hemma förrän vid 24 tiden men sånt tycker jag är skönt när man har semester, inga tider att bry sig om!

I onsdags var vi på Leos lekland i växjö gud vilket himmelrike för barnen där dom var precis dyngsura av svett dom lekte och sprang som bara den och även vi vuxna gjorde det oxå!! Och T inga bilder på fejjan nu!!! Det var oxå en dag då alla var supernöjda det är så roligt att göra lite saker tillsammans, jag är ju sån att jag vill ju åka iväg när jag har semester då är det sem för mig medans andra kanske hellre är hemma och kopplar av vad vet jag.

Och igår var ju ytterligare en dålig dag, inget fint väder och digitalbox alltså kan vi inte titta på Tv så då åkte vi till Kosta en runda så då lekte killarna där en stund mendans jag och gubben shoppade loss lite, det är så kul att shoppa!! Sen hämtade vi 2 svettiga barn igen. Sen var det  bara hem in i duschen och sen iväg till en jobbar kompis till Tommy så var vi där hela kvällen men grabbarna lika glada för där hittade dom en ny kamrat som dom lekte med, dom vi var hos har bara vuxna barn men det gick bra ändå.

Och idag då har vi firat Tim hos mormor och morfar med Pizza och glass det passade bäst att vara hemma hos dom än att dra pizzan från nybban då hade den ju hunnit kallna men den var varm och god!! och Tim blev nog helnöjd för vi avslutade med att åka hem till brosarn efter kalaset och där fick dom köra cross vilken dröm alltså så som sagt det har varit väldigt mycket denna veckan men superkul vecka och jag tror att alla har varit nöjda hihi. Det är bara i morgon oxå som det är bokat, då fyller min svägerska 30 så då ska vi dit på kalas mitt på dagen sen ska vi fira Tim igen med Svärmor och svärfar på kvällen, sen hoppas jag att det kommer bli lite lugnare min sista sem vecka nästa vecka har bara en sak vi ska göra då om vädret tillåter och det är Ölands Djurpark och piratlandet och då måste det ju vara en solig dag så det hoppas vi väl på att det kommer komma lite mer sol, även fast jag är nöjd att jag fick max pott med sol i början så tycker jag faktiskt synd om dom som har sen sem och inte få någon sol, man måste ha det för att ladda batterierna.
Detta var väl vad som har hänt hos oss lite iaf minnet är kort men intensivt så jag har säkert glömt något/ någon men ni få ta det i så fall

Hoppas ni som läser och inte haft sem än få en trevlig och bra sem ni oxå :=)

Lägger in några bilder det kommer fler sen. . .

    
Ekrums badet


RSS 2.0