totalspel . . .

Totalspel är det min hund har fått just nu. Han är helknäpp haha häromkvällen när vi skulle lägga oss ligger han vid tv:n och han ser att vi går och lägger oss men han ligger kvar, han brukar alltid komma direkt när vi lägger oss. Efter ett tag så går han ut i köket sen i hallen sen tv-rummet och samma visa igen och vi ropar på honom men han kommer inte, vet ni vad han gör då, då går han upp!!! Han är väl aldrig på övervåningen så T fick gå upp och ropa ner honom så då kommer han nerrusandes och piper som han aldrig sett oss innan hmm konstigt. Sen igår så trodde jag att jag skulle döö när han börja pipa efter katterna, har 2 katter en hane och en hona ja ja tänkte jag det är nog någon tik som löper här men det fins ju inga tikar här vad jag vet alla har hanhundar. Nu mina vänner då tar vår lilla faxe och ska sätta på katterna hahaha helt sjukt och det roliga är att det var hankatten oxå och han är kastrerad och det är även mysan, så han har verkligen totalspelet i sin lilla hjärna just nu. Lite konstigt inlägg men roligt haha el tråkigt kanske för dom som tycker det typ faxe som inte fick fortsätta. . .

tjingeling på er


Gullbackens Famous Faxe


Smirre

semestern över. . .

Oj vad en  vecka går fort. Nu har vi kommit hem från en härlig semestervecka i Danmark med massa bad lek och alldeles för god mat haha och dryck. Resan dit och hem gick jättebra. Vi körde hem redan på fredagskvällen för vi tyckte det underlättade lite, det fanns nämligen bara en toa i huset och då 9 personer på morgonen som ska göra sina bestyr och vi ska vara ute ur huset senast kl 10.00 så då bestämde vi oss att vi kör hem på kvällen, och T gillar att köra på kvällen det är så mkt lugnare i trafiken då oxå.
Stugan el huset var väl så där om vi ska gnälla mkt som var trasigt, gräset var långt, bara en toa och en dusch till 9 pers men det gick det stora + för min del var rullgardinerna dom var super mörklägde totalt annars när vi varit i husen förut har man nästan fått hänga upp något vid fönstret, jag vi ha det mörkt!! annars var huset bra fast vi ha både varit i bättre och sämre hihi vi sa att detta skulle bli den sista stugan men nu vet vi inte, kan ju inte avsluta med att den bara var så där hehe. Fanns inte så jätte mkt att göra just där men vi var ute och gick i en jättefin skog träden var gigantiska ska lägga in lite bilder på det. sen hittade vi en grav där ute i skogen en fyrinspektör el något sånt var han som hade en egen uppmurad gravplats där. Vi var oxå nere vid stranden el stenstranden ett par gånger och kastade macka och Maxi badade benen, hade vi haft badlakan med oss hade han säkerligen badat det var lite kallt men bara lite sa han hihi.


 
I bilen på väg till Danmark




Första middagen när vi kommit dit.




 Jag blev lite blöt av ett plask. . .




Maximus som badar benen


Jag fastnade visst oxå på en bild. . .


Gravplatsten av en ung fyrinspektör blev bara 21 år gammal.


En lägerplats i en grop, stod uppe och tog detta fick zooma in annars såg man inte dom.

Kan lägga in hur många bilder som helst kommer kanske fler skulle lagt dom som miniatyrer men det blev för små tyckte jag.
Nu blir det nya tag ny arbetsvecka igen, men det är inte långt kvar till semster igen :)

Tjingeling

RSS 2.0