Nytt år...nyårslöften...

Jaha då var detta året gånget tycker det har gått jättefort detta året brukar alltid vara si så där på hösten att gud va segt det är men ack så fort denna hösten trillade förbi tycker jag. Julen har oxå varit bra killarna fick en massa wii spel och kläder mm även jag fick en bräda hihi så nu ska det börja tränas igen :) förhoppningsvis iaf jag ska försöka hålla det som ett nyårslöfte att börja träna och röra på mig lite mer, men alla säger ju att löften är bara till för att brytas men denna gången ska det inte det. Vi vill bara tacka alla för alla underbara julklappar vi fick och en underbar julafton hos min bror.
Jobbat har man oxå gjort nu i mellandagarna när alla andra varit lediga och det är väl mindre kul när man egentligen skulle vilja vara hemma med familjen och bara mysa och njuta av ledigheten tillsammans, men vi har hunnit göra lite roliga saker på mina lediga dagar iaf, vi var ute och grillade korv vid en sjö och det var jätte härligt killarna hade med sig sin kompis, ska lägga in lite bilder från en dålig fotograf haha


vår fina julgran

pojkarna på bryggan  tittar om dom får nån fisk

Maxi och Casper vid elden

Väntar för fullt på att få grilla korv :)

Detta ska vi även göra i morgon på nyårsdagen fast då ska vi även isfiska på "riktigt" det tycker killarna är superkul när angeldonet flyger upp och linan åker iväg, visst även jag tycker det är skoj faktiskt, det har man längtat till, isarna har ju inte varit så hårda annars om åren men nu så har det blivit is här uppe i skogarna så då blir det till att hänga ut krokarna som den fiskegalna pappan vi har säger

     
kom in lite bilder från julafton oxå :)
även jag fastnade brukar annars aldrig vara med på kort för det är oftast jag som håller i kameran. . .

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLESAMMANS
OCH HOPPAS ALLA FÅR ETT BRA ÅR!!!

Äntligen

Nu är alla julklappar inköpta skönt det, så nu ska man bara slå in alla oxå :) men det är rätt roligt faktiskt.
Igår så blev det köttbullestek och lussebak det är skönt att ha lite sånt på lager som man bara kan ta upp när det behövs. Middagarna blir lite smidagare om köttbullarna redan är färdiga då kan även mannen min laga mat hehe.
Idag har maximus och jag haft en förmiddag ensamma tillsammans han fick en så kallad fribiljett i sin adventskalender att vara själv med nån utav oss och göra nått som han vill göra så det blev att värma lite oboy och ta med några lussebullar sen gav vi oss iväg på 4-hjulingen det var det han ville göra köra en runda med den och fika i skogen och det var jättemysigt. Vi är tyvärr lite dåliga på att ge dom ensamtid var och en så då kom jag på detta i adventskalendern då blir det verkligen av tänkte jag och det blev det. och maxi blev helnöjd. Får nog ta tag i oss själva och göra så lite oftare fast då kanske det inte blir lika kul i längden om man gör det jämnt. Här kommer lite bilder på oss i skogen

    
Här sitter han stolt




Maxi smakar på oboyen


Mamma och son i skogen

Ha det gott allesammans kram på er

Varit dålig på att blogga nu. . .

Ja det är just vad jag varit dålig på att blogga. Men får väl skriva ner några rader vad som hänt här i vårt liv.
Det har varit en jobbarhelg plus jobbat mån tisdag oxå, det är så tufft att jobba 4 dagar när man jobbat helg för på måndagen känner man bara tänk om jag kunde vara ledig i morgon men icke, jag har som tur väl är bara 2 såna här pass på 6 veckor så det är ju ok. Annars är det fullt upp med planering av julen lucia läxor mat osv som det är i allas familjer. Idag var jag i nybro och tog en fika med en kompis det är så underbart att träffa henne och byta lite tankar med varandra. Sedan träffade jag el vi en annan klasskamrat oxå och vi sa det OP festen måste vi bara ha sa vi, kom ingen flickor vill vi träffas el inte??!! Vill och vill vill man säkert men svårt att få tiden att räcka till. . .
Våran lille kisse bara växer och blir större men vild är vad han är haha och han gå på vår äldre katt som ingenting, han är verkligen tuff, men igår blev hunden trött på honom tror jag haha för han låg på sin säng coh smirre skulle bara busa och jävlas med honom så tillslut så kommer han till min sida och hoppar upp i sängen, det var liksom hjälp mig matte från den där otäckingen som inte kan låta mig vara när jag ska sova, så vi somnade så gott sen båda två och en busig katt som spinner som jag vet inte vad. Men roligt är det med dom små djuren.
På torsadg nu är det lucia i skolan så då blir det att åka dit och titta på dom, mamma och pappa skulle väl ev komma oxå :)
Sen på fredag ska mannen och jag åka och prata med tomten om dom sista julklapparna, skönt sen är vi färdiga så man bara kan njuta av tiden innan jul, jag hatar julstressen. . .
Detta vad väl vad som har hänt hos oss denna gången.
Ha det bara alla nära och kära :)

Uppdatering. . .

Jag förstår inte vart dagarna rinner iväg. Det är ju redan tisdag idag och helgen har givetvis försvunnit fort som vanligt. Helgen hos oss var som vanligt full av energi vi städade hela familjen på lördagen Tommy och Tim hämtade hem en julgran vi ska ha ute och pyntade lite inför advent det blir så mysigt när man sätta dit ljusstakarna i fönstret. Fast jag mådde inte bra alls denna dag svettades om vartannat hela dagen och jag som skulle på tjejfest på kvällen tänkte jag, men jag funderade fram och tillbaka ska jag gå eller ska jag inte, ska jag gå eller ska jag inte, tillslut bestämde jag mig för att GÅ och har adrig haft så roligt i hela mitt liv, jag är aldrig på tjejfester haha. men det var verkligen toppen och tiden gick så fort vid 3 på natten var jag nog hemma och snacka om snopen jag blev då Tommy var vaken och maxi stod i duschen, det hade hänt en liten olycka i drömmen visst. Oj oj sånt som kan hända. men vi somnade gott sen allihopa och jag fick sovmorgon :) sov ända till 11!! jag sov ända till 11!! har jag inte gjort sen jag var tonåring haha, men det var lite tungt i huvudet men mådde inte dåligt på nått vis och det är skönt för det belv en hel del vin kan jag tänka mig haha. Ja som sagt den kvällen var super Tack Malin för denna kväll. Sen på söndagen bakade killarna och jag lussekatter mm va gott det blev med lite mjölk till dom el glögg som maxi ville ha. Sen blev det inte så mycket mer gjort den dagen för den tar ju slut så fort när man sover länge upptäckte jag nu :(
Nu blir det jobb mån tis ons sen ledigt tors fre sen jobba helgen. . .
Ha det så bra allesammans och ta vara på varandra. . .

RSS 2.0