Snart semester!!!

Åhh vad skönt det ska bli, snart ska vi åka på semster till danmark med en annan familj.På lördag bär det av. Vi har hyrt ett *poolhus* kallar vi det, det är inomhus pool bubbel bastu solarium mm i dom och det är så underbart, vi har gjort det sen Tim var ca 8 mån och vi tyckte det var ett bra alternativ till semester när barnen var små för vi kunde ändå bada om det var dåligt väder osv. Detta kommer nog vara den sista resan nu,  för nu känner vi att barnen är så stora så nu ska vi satsa på att åka till varmare länder istället, fast det kommer ju bli en hel del dyrare ;) Stugorna blir ju inte så dyra eftersom vi inte åker på säsong och vi är 2 familjer att dela på det. Och vi har ju oxå blivit kräsnare på stugor oxå eftersom vi varit en gång om året nästan, så nu är vi på dom som nästan är nybyggda, fast vi får väl ta herrgårdar sen haha och trycka in flera familjer att dela på det, men då ska man oxå komma överrens allihopa och det kan bli lite si och så när man är många, men hittills har det gått bra för oss tycker jag. Lägger in lite bilder på det vackra huset







Det lilla huset på tomten sa vi att vi skulle få sova i varsin natt för att få sovmorgon hihi vi får väl se hur det bli med det. . .
Killarna längtar jätte mkt nu och har nedräkning, först valborg sen rally här i Målerås på fredagen, sen åker vi på lördagen.
Få se om jag hinner blogga mer innan vi åker annars kommer det när vi kommit hem och säkerligen massa bilder då oxå
Ha det gott allesammans!!!

Tjingeling

Fiskeänka. . .

Fiskeänka har jag varit hela helgen nu, rätt skönt ändå faktiskt, då känner man att man saknar varandra när man är ifrån varandra ett tag.
Tommy har varit nere i blekinge och fiskat gädda, men det gick väl sådär.
I fredags så var jag och barnen Tette och Hampus kom oxå i badhusparken och lekte i lekparken, killarna lekte och vi guttade oss i solen :=) det var så underbart härligt väder.
sen på em kvällen kom dom upp till oss för att sova över. Vi gjorde lite tacos och Tette och jag drack lite vin, spelade lite wii, vi fick sätta gräns på T och H så att vi mammor kunde får spela lite så vid 23 fick dom krypa till sängs. Då ägde vi spelet som mina barn säger, man *äger* haha dom är roliga dom små och sen *ofta* är oxå ett uttryck. Ja det var en undbar dag och kväll. Just det ja killarna körde lite 4-hjuling oxå som vi fick startkablar igång för batteriet var helt slut någon hade visst glömt den på med lyset :( men vi kvinnor löste ju det haha inga problem, fram med startkablarna och T backade intill sin bil sen bara kopplade vi på oj oj så duktiga. På lördagen tog vi det mest bara lugnt. Tim sov över hos sin faster och Maximus och jag hade mys vid tv:n den lilla stund han var vaken efter Tim hade gått, han är ju då väldigt kvällstrött min lille son haha, han börja klä av sig kläderna och hämtar ett täcke så fråga man han om han är trött  nej nej säger han då, jag ska *bara* gosa lite, sen tar det typ 15 min, jag skojar inte, så sover han hehe.
Idag blir det nog till att träna lite springa i min skog härligt, varit för mkt gott i helgen. . .
Lägger in lite bilder på vår trevliga helg!



Tut tut nu kör vi. . . .




Maxi tyckte jag var söt med en blomma i håret :)


Lite suddigt kort :( tacos bordet uppdukat

Var allt från mig för stunden . . .

Tjolahopp!!

Påsken över. . .

Jaha då var påsken över, skönt det tycker jag, har verkligen ingen självdiciplin på mig fyy på mig, har bara ätit massor av mat och GODIS aj aj, inge bra, men vad gör man när det står framför näsan och det står Jessica ät gärna av godiset.. . Nähä ny vecka nya tag. Var på en promenad i måndags eftermiddag efter jobbet och det var så skönt men vad hittar man i skogen tros???



Just precis en dator står det där precis i vägkanten, då säger min lilla son, titta mamma jag kan spela dator här tills ni kommer ifatt mig haha rätt roligt vad man kan möta på i skogen . . .

Har börjat springa igen nu oxå gick sketabra när jag sprang i söndags, var sååå skönt.
Men idag gick det inte alls som jag ville tog tvärstopp direkt uhhh sur man blir då.
Så efter jag hade slingat en jobbarkompis  så gick barnen och jag ut för att gå en runda, det var oxå härligt.


Nu blir det till att jobba ons och tors sen tar jag lite påsklov med kidsen.

Tjolahopp på er allesammans som läser min blogg!!!

Klassfesten. . .

Nu blev den av klassträffen el klassfesten vilket man nu vill kalla det hihi men för 4 av oss blev det fest :) Vi skulle egentligen haft den förra året för då var det 10 år sen vi tog studenten men det bara rann ut i sanden så nu satte vi bara ett datum och dom som kan och vill komma få komma och vi blev faktiskt 8 st och riktigt roligt hade vi, gud jag skrattade ibland så jag nästan grät haha. Det började med att vi åt planka som vi beställt, sen blev det lite prat coh vi började rycka i singstar som jag hade med mig, så vi sjöng lite sen blev det kaffe och mer sång och mer vin haha guud alltså man tror ju verkligen man är kung på att sjunga. Johanna då var inte dålig du heller på att sjunga vi *ägde* du och jag hihi. Ja det var verkligen den roligaste festen jag varit på på superlänge, måtte det bli grillfesten till sommaren :)  Här kommer lite bilder på oss!!


Johanna, Marcus och Chaplin


Linda, Pernilla och Jenny


Christian och Tette, det gamla kärleksparet på gymnasiet hehe


Mackan och Tette sjunger för fullt!!!


Tack allihopa för en oförglömmlig (osäker på stavningen) kväll!!!! Jag hade superkul.
Tjolahopp på er!!


VÅR!!!!

Gud va  härligt väder det har varit idag, fast det var nog ännu finare igår  eller?? Har våren kommit hit tros jag blir så otroligt lycklig när solen skiner det livar upp tillvaron lite och jag får ännu mer träningsmotivation, men nu är det ju så typiskt att jag har dragit på mig en förkylning med halsont efter magsjukan och då ska man väl inte träna så hårt har jag hört. Men man piggnar väl till snart hoppas jag för jag är så lycklig just nu haha vad är hon lycklig för jo det är så här faktisk att jag har nu gått ner nästan 8 kg och det är jag faktiskt stolt över :) Har nu 8 kg kvar så jag är ju på god väg iaf och tycker denna viktnedgången har gått jättebra och det är roligt.

På lördag som kommer nu ska vi klassfest med vår OP klass från gymnasiet och det ska bli skit kul jag längtar verkligen dit, hahaha Tette jag kommer äga på sing star ;) om du får säga det hihi. ja  med lite vin och gott sällskap så går allt haha. Ska även sova hos min bästa bästaste vän, gud jag minns inte när jag sov ensam hos någon sist haha.

Har även hunnit med att jobba lite idag jobbade 7-12 lite knasig tur. . . varit ute på en promenad i vårvädret, varit på utv.samtal med tim i skolan kört maxi till en kompis, men inte lagat mat idag :) vi tog med oss thaimat hem guud såå gott det var!!

Hoppas ni alla ha det bra i vårsolen och njut av den!!

Tjolahopp på er!

RSS 2.0