Snart semester!!!

Åhh vad skönt det ska bli, snart ska vi åka på semster till danmark med en annan familj.På lördag bär det av. Vi har hyrt ett *poolhus* kallar vi det, det är inomhus pool bubbel bastu solarium mm i dom och det är så underbart, vi har gjort det sen Tim var ca 8 mån och vi tyckte det var ett bra alternativ till semester när barnen var små för vi kunde ändå bada om det var dåligt väder osv. Detta kommer nog vara den sista resan nu,  för nu känner vi att barnen är så stora så nu ska vi satsa på att åka till varmare länder istället, fast det kommer ju bli en hel del dyrare ;) Stugorna blir ju inte så dyra eftersom vi inte åker på säsong och vi är 2 familjer att dela på det. Och vi har ju oxå blivit kräsnare på stugor oxå eftersom vi varit en gång om året nästan, så nu är vi på dom som nästan är nybyggda, fast vi får väl ta herrgårdar sen haha och trycka in flera familjer att dela på det, men då ska man oxå komma överrens allihopa och det kan bli lite si och så när man är många, men hittills har det gått bra för oss tycker jag. Lägger in lite bilder på det vackra huset







Det lilla huset på tomten sa vi att vi skulle få sova i varsin natt för att få sovmorgon hihi vi får väl se hur det bli med det. . .
Killarna längtar jätte mkt nu och har nedräkning, först valborg sen rally här i Målerås på fredagen, sen åker vi på lördagen.
Få se om jag hinner blogga mer innan vi åker annars kommer det när vi kommit hem och säkerligen massa bilder då oxå
Ha det gott allesammans!!!

Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Theresan i egen hög person

Inte det minsta avis......

Kommer väll tröst äta i 1 vecka nu bara...

2009-04-28 @ 22:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0