Agia Marina, Kreta

Nu äntligen bar det iväg till det efterlängtade Kreta. Vi bokade resan redan i januari så det har verkligen varit lång tid att vänta men tyckte ändå att det gick fort tillslut ändå, sommarn kom på semestern sen var det nästan dax.
Vet inte om vi ska kalla det lite av försenad bröllopsresa el inte, i så fall bättre sent än aldrig. men det var en helt underbar resa tyckte vi allihopa mycket sol och bad och bara ta det lugnt och vara med familjen det mådde jag allra bäst av.

Här sitter grabbarna på flygplatsen och väntar för fullt på att vi ska åka iväg


Här äter Maxi för fullt, han skull minsann flyga flera gånger för det var så himla god mat på flyget =)


Min älskade man på hotellet då vi precis har kommit dit


Denna fina havsutsikt hade vi från vår ballkong, tagit detta tidigt på morgonen då solen knappt gått upp

På väg ut för att möta vågorna i medelhavet


min underbara familj på väg till gramvoussa och balos bay, ångrar verkligen inte att vi åkte på denna utflykt den var underbar. Först stannade båten på gramvoussa en ö som dom hade byggt upp ett fort på 1700-talet och detta fort låg 137 meter högt upp på ett berg och dit fick man då gå upp och kolla el stanna nere vid stranden för att bada i det kristall klara turkosblåa havet, vi gjorde både och sen gick färden vidare mot balos bay där det bara var tid för sol och bad, även där mkt fint med det rosaskimmrande i sanden och klara vattnet.

stranden på gramvoussa


Stranden på balos bay

Ja detta var bara en liten del av vår resa, skulle jag skriva om allt så skulle jag nog få sitta här tills i morgon, men alla var verkligen helnöjda med denna resa, maten var god hotellet var fint personalen var trevligt rent och fräscht vid hotellet, goda drinkar mm, barnen och vi har redan börjat prata om nästa resa då det inte var några problem med att flyga osv, hade en lite smått nervös son över flygningen men allt gick kanon så nästa resa blir till Cypern och Fig tree bay, fast vi har inte bokat än haha det får vi vänta lite med för det är ju ändå 11 månader tills vi ska åka nästa gång.
Detta var allt för denna gången =))

Kommentarer
Postat av: Linda

Undebara bilder!! Ni ser ut att ha haft det toppen!!!

2010-10-09 @ 11:53:40
URL: http://www.lindda-emma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0